Werken als nanny?

Vind jij het leuk om te werken met kinderen en heb je hier veel affiniteit mee? Werk je graag bij één vast gezin en wil je een belangrijke rol spelen bij de opvoeding van kinderen? Overweg dan om als Nanny / gastouder aan huis aan de slag te gaan bij gezinnen bij jou in de buurt.

O

Opvang aan huis

Care4Kids is een professionele bemiddelaar in opvang aan huis in Zuid-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en dat er een goede match is met jou en het gezin.

Daarbij is een persoonlijke samenwerking tussen Care4Kids, de ouders en de Nanny een van onze kernwaarden. Je hebt altijd één persoonlijk aanspreekpunt en staan we wel altijd voor je klaar bij vragen. Ook je blijven ontwikkelen is belangrijk en daarom geven wij ook regelmatige leuke en interessante workshops en thema-avonden.

Contact met andere Nanny’s is ook mogelijk als je daar behoefte aan hebt door gezellige Nanny borrels die we organiseren.

Actief in Zuid-Nederland

Care4Kids is een professionele bemiddelaar in opvang aan huis in Zuid-Nederland.

Hoog werkgeluk

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en dat er een goede match is met jou en het gezin.

Persoonlijk en hecht

Daarbij is een persoonlijke samenwerking tussen Care4Kids, de ouders en de Nanny een van onze kernwaarden.

Eén aanspreekpunt

Je hebt altijd één persoonlijk aanspreekpunt en staan we wel altijd voor je klaar bij vragen.

Ontwikkel jezelf

Ook je blijven ontwikkelen is belangrijk en daarom geven wij ook regelmatige leuke en interessante workshops en thema-avonden.

Gezellige borrels

Contact met andere Nanny's is ook mogelijk als je daar behoefte aan hebt door gezellige Nanny borrels die we organiseren.

J

Juiste diploma?

Wil je als Nanny/ gastouder aan huis aan de slag dan dien je wel over een juist diploma te beschikken namelijk minimaal een MBO diploma op niveau 2 in de zorg en welzijnssector.
Er staan vele diploma’s op de lijst voor gastouder zie hiervoor: (link website rijksoverheid)
https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp
Een certificaat goed gastouderschap (behaald voor 2011) is ook afdoende.

Staat jouw diploma niet op de lijst? Neem dan contact met ons op wij gaan samen met je kijken naar de juiste opleiding die het best bij je past. Je hebt hierin twee keuzes:

1. De verkorte diplomaroute tot gastouder van ROC Rivor
2. De Gastouderroute van Deltion College.

Wat houdt het werk van een Nanny / Gastouder in?

Als Nanny ben je primair verantwoordelijk voor de verzorging en opvang van kinderen. Je zorgt dus voor een warme, vertrouwde en veilige omgeving, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Tijdens de afwezigheid van de ouders zorg je als Nanny ervoor dat de kinderen hun dagelijkse ritme behouden. Als Nanny breng en haal de kinderen eventueel bijvoorbeeld van en naar school en/of sportclubs en verzorgt verschillende activiteiten. Het is een persoonlijke omgeving waar je werkt, namelijk bij de ouders thuis hierdoor bouw je dus ook snel een persoonlijke band op met zowel de kinderen als de ouders.

W

Wat kunnen wij bieden?

Openstaande vacatures

Gezin in Vught met 2 kinderen, 3 dagen, 30 uur p.w.

Voor een leuk en ondernemend gezin in Vught zijn wij op zoek naar een liefdevolle, ervaren en zelfstandige Nanny die ervaring heeft met het zorgen voor baby’s. Het gezin bestaat naast de ouders uit nu nog een jongetje van 3 jaar en medio april verwachten zij hun tweede kindje. De ouders zouden het zeer op prijs stellen als je naast de verzorging van de kinderen je het avond eten kan voorbereiden. Het hebben van een rijbewijs is zeker een pre maar niet noodzakelijk, het hebben van een auto is niet nodig. Binnenkort gaat de oudste naar school en ben je overdag met de jongste thuis buiten de schoolvakanties. De opvang is gewenst op maandag, dinsdag en donderdag van ongeveer 07:30 tot 17:30
 Herken jij jezelf hierin en ben jij de Nanny die dit gezin zoekt, reageer dan snel!

Op zoek naar een leuke baan?

Wij zijn altijd op zoek naar gedegen mensen die graag als Nanny/gastouder aan de slag willen. Ben jij op zoek naar een leuke en enerverende baan in de kinderopvang?
Laat het ons dan weten; bel ons op 073-3020105 of mail naar: info@gobcare4kids.nl

Gezin in Den Bosch met 3 meiden, 2 dagen, 8 uur per week

Voor een relaxed gezin met drie leuke en lieven meiden van 10, 7 en 6 jaar oud zijn wij op zoek naar een ondernemende Nanny. Ga jij er graag op uit, maar ben je ook van het knutselen? Dan zou dit wel eens een hele goede match kunnen zijn. Naast de ouders en de meiden wonen er ook 2 katten in het huis. 
Een auto en rijbewijs is niet noodzakelijk. De meiden kunnen alles op de fiets of lopend doen. De opvang is op dinsdag en donderdag gewenst van 14:00 tot 18:00.
Ben jij op zoek naar een leuke en enerverende baan in de kinderopvang?
Laat het ons dan weten; bel ons op 073-3020105 of mail naar: info@gobcare4kids.nl

Gezin in Kaatsheuvel 4 kinderen, 3 dagen, 28,5 uur per week.

Voor een druk bezet gezin met 4 kinderen zij we hard op zoek naar een actieve, lieve Nanny die het gezin wil ondersteunen. Naast de ouders bestaat het gezin uit een tweeling (jongen en meisje) van ruim 1 jaar en twee meiden van 7 en 10 jaar oud. De ouders zoeken een Nanny die ervaring heeft en het leuk vind om dingen met de kinderen te ondernemen. Denk dan aan knutselen, maar ook lekker naar een speeltuintje in de buurt. De ouders wonen heel centraal in Kaatsheuvel en dus heb je geen rijbewijs nodig. Alles is op loopafstand te vinden. De oudste meiden lopen zelf van en naar school en zijn heel zelfstandig. Verder zouden de ouders het heel erg waarderen als je ze kunt ondersteunen in het huishouden. Een keer een wasje draaien en/of opvouwen en een maaltijd voorbereiden zou ze enorm helpen. De opvang is gewenst op maandag/dinsdag/donderdag en/of vrijdag. Ouders zijn hier flexibel in. De tijden zullen zijn van 7:30 tot 17:00, maar ook hier zijn ze flexibel in. Ze zijn wel echt op zoek naar iemand die zich voor langere tijd wil verbinden aan dit gezin.

Spreekt dit gezin je aan en wil je graag kennismaken? Neem dan snel even contact met ons op. Bel ons op 073-3020105 of mail naar: info@gobcare4kids.nl

Gezin in Udenhout 3 kinderen, 3 dagen, 16,5 uur p.w

Als gastouder/Nanny ben je bij het gezin in Udenhout verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 2, 4 en 7 jaar. Je biedt een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen op sociaal, emotioneel en educatief gebied. Je werkt nauw samen met de ouders en ons bemiddelingsbureau om ervoor te zorgen dat de opvang aansluit bij de wensen en behoeften van zowel het kind als het gezin. Dit gezin in Udenhout hecht veel waarde aan het stimuleren van de zelfstandigheid van hun kinderen. De kinderen, van respectievelijk 2, 4 en 7 jaar oud, zijn enthousiaste ontdekkers die graag hun eigen ideeën willen verkennen. De kinderen worden aangemoedigd om zelf te spelen en hun eigen creativiteit te ontwikkelen. Daarom zoeken ze een gastouder/Nanny die deze vrijheid kan faciliteren terwijl er tegelijkertijd een rustige en consequente benadering wordt gehanteerd. Werkdagen en tijden: maandag, dinsdag en donderdag van 12:00 uur tot 18:30 uur. Op donderdag werk je om de week eventueel de donderdag de gehele dag is ook bespreekbaar. Ophalen van de oudste 2 kinderen uit school om 15:15 uur (op 5 minuten loopafstand). Herken jij jezelf hierin en ben jij de Nanny die dit gezin zoekt, reageer dan snel!

 

Solliciteren als nanny?

Wij zijn er van overtuigt dat kinderen die worden opgevoed in een sfeer van warmte en geborgenheid in een omgeving die veilig en vertrouwd is ze zich het beste en optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. De individuele aanpak die een Nanny biedt en de invloed van de omgeving zijn gezamenlijk bepalend voor de ontwikkeling van het kind.

Lijkt het je leuk om nanny te worden bij Care4Kids? Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier of stuur een mail naar info@gobcare4kids.nl!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

R

Reviews

5/5