Nanny aan huis?

Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen zich het beste en optimaal kunnen ontwikkelen wanneer ze worden grootgebracht in een omgeving van warmte en geborgenheid, waar veiligheid en vertrouwdheid centraal staan.

N

Nanny aan huis

Een nanny aan huis is een zeer persoonlijke vorm van opvang. Wij kijken daarom niet alleen naar de basiseisen voor een Nanny maar vinden het belangrijk dat een Nanny bij u en uw gezin past. Door een goede intake met u te doen krijgen wij een goed beeld van u wensen en behoefte voor het gezin. Naar aanleiding hiervan gaan wij op zoek naar een geschikte en passende Nanny voor u.
Door de persoonlijke aandacht die de kinderen van de Nanny krijgen kunnen zij zich beter en op hun eigen tempo ontwikkelen.

Wij streven altijd naar een persoonlijke gerichte aanpak voor zowel de ouders als voor de Nanny’s. Vervolgens begeleiden wij u en de Nanny op een zeer persoonlijke wijze.

Onze aanpak

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, begint ons zorgvuldige proces om u de best mogelijke Nanny te bieden. Onze aanpak omvat verschillende stappen om ervoor te zorgen dat uw kind in goede handen is. 

Ons doel is om u een soepel en zorgzaam proces te bieden bij het vinden van de juiste Nanny voor uw gezin. We nemen alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat uw kinderen in een veilige en liefdevolle omgeving worden verzorgd.

1. Eerste kennismaking

We beginnen met een open en vrijblijvend gesprek waarin we uw specifieke wensen en verwachtingen voor de kinderopvang bespreken. Tegelijkertijd geven we u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten van onze dienstverlening en wat het betekent om een Nanny aan huis te hebben.

2. Inschrijving

Na het verkennen van uw behoeften, beslist u of u zich bij Care4Kids wilt inschrijven. Geen verplichtingen, we willen dat u zich comfortabel voelt bij uw keuze.

3. Het vinden van de juiste match

We hebben een zorgvuldig samengesteld bestand met Nanny’s die door ons zijn gescreend en geselecteerd op basis van hun ervaring en vaardigheden. Indien nodig, zoeken we ook extern om ervoor te zorgen dat we de perfecte Nanny voor uw gezin vinden.

4. Kennismakingsgesprek

Als we een geschikte match hebben gevonden, regelen we een ontmoeting tussen u en de voorgestelde Nanny. Dit is een kans om elkaar beter te leren kennen en te zien of er een klik is.

5. Veiligheid en kwaliteit

De veiligheid en het welzijn van uw kind staan bij ons voorop. Voordat de samenwerking begint, voert een van onze medewerkers een grondige Risico-Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uit.

6. Professionele vereisten

Al onze Nanny’s zijn zorgvuldig gescreend en gecertificeerd. Ze bezitten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en hebben een geldig EHBO-certificaat. Bovendien worden ze ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) via de gemeente. Hierdoor kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

7. Inspectie van de opvanglocatie

Als onderdeel van de LRK-inschrijving wordt de opvanglocatie bezocht door de GGD voor een inspectie.

8. Kinderopvangtoeslag

Zodra alle benodigde procedures zijn voltooid (maximaal 10 weken), komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

T

Tarieven

Wij rekenen eenmalig inschrijfkosten van €150,00. Dit is voor de werving en selectie alsmede voor de risico-inventarisatie en evaluatie. Heeft u zelf een Nanny gevonden en wenst u de bemiddeling via ons te laten verlopen dan krijgt u 50% korting ( totaal €75,00) dit omdat wij altijd een Nanny alsnog zullen screenen en de risico-inventarisatie uit dienen te voeren.

De tarieven van de Nanny is afhankelijk van uw specifieke gezin situatie en Nanny die eventueel bij u de opvang verzorgt.

Normaliter kunt u denken aan de volgende All-in prijzen/richtlijn:

1 kind € 15,00 – €18,00 per uur
2 kinderen € 16,00 – €19,00 per uur
3 kinderen. € 17,00 – €21,00 per uur
4 kinderen € 18,00 – €23,00 per uur
5 kinderen of meer €18,00 -€26,00 per uur

Let wel dit overzicht is puur indicatief, hiervan kan afweken worden. Tarieven worden altijd aan u voorgelegd alvorens wij een Nanny voorstellen.

Vrijblijvende afspraak

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.